Αρχική Σελίδα

Juumei Group Co., Limited Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
Κίνα Juumei Group Co., Limited Πιστοποιήσεις
Κίνα Juumei Group Co., Limited Πιστοποιήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Αυτοί οι τύποι εργάζονται συνήθως τη νύχτα μέχρι τις 2:00 π.μ., πράγμα που με βοηθά να επεξεργάζομαι τις απαιτήσεις των πελατών μου εγκαίρως. Ευχαριστώ πολύ

—— Mostafa Morsy

Μπορείτε πάντα να μου δώσετε το καλύτερο σχέδιο, και αφήνει τον πελάτη μου να αισθανθεί μεγάλο, ελπίζω ότι μπορούμε να έχουμε μια άλλη πιθανότητα στη συνεργασία

—— Yousf Ahmed

Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Muhammad Ali

Είμαι Online Chat Now
  • Γραμμή Παραγωγής
    Juumei έχουν υψηλής ποιότητας επαγγελματίες τεχνικούς και προηγμένη σύγχρονη παραγωγή Queue Management.All των QMS συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και εκτιμώνται σε μεγάλο βαθμό σε διάφορες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι καλά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις τους και τον άριστο ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια της Η παραγωγή μας επιτρέπει να εγγυηθούμε την πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

    Ως αποτέλεσμα των προϊόντων υψηλής ποιότητας και της εξαιρετικής εξυπηρέτησης των πελατών μας, έχουν αποκτήσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων φτάνοντας στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, την Ωκεανία και τη Δυτική Ευρώπη.

Στοιχεία επικοινωνίας
Juumei Group Co., Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. icy Liu

Τηλ.:: +8618926094900

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)